STILHEDSDAG for selvomsorg & stressreduktion

Healende hvile & nærværstræning

tilbage til din indre ro
- et åndedrag ad gangen


16. juni 2024

 

HVAD

1-dags stilhedsretræte med nærværstræning gennem blid yoga, meditation, yoga nidra, åndedrætstræning og naturterapi som en invitation til at berolige og balancere dit nervesystem samt afspænde og stabilisere krop og sind. Der er fokus på healende hvile ud fra en intention om at kultivere selvomsorg., selvrefleksion og stressreduktion.


HVEM

Denne dybdegående dag er et åndehul for alle os, der længes efter en timeout med tid til os selv. Et pusterum for ro og refleksion, hvor vi vender blikket indad, mens vi praktiserer at komme ud af hovedet, ned i kroppen og ind i hjertet.  Dagen er for alle menneskelige mennesker, stressede sind, krøllede kroppe og søgende sjæle.  Min tilgang er, at yoga og meditative praksisser er for alle. Alle er velkomne. Alle kan være med.  Hvis du kan trække vejret, kan du også praktisere her.

 

HVORFOR

Mange lever i en travl og hypersocial hverdag i en verden, hvor stressstatistikkerne stikker afsted, og vi er alt for mange, der kæmper med stress, angst, depression, søvnløshed, meningsløshed og ensomhed. Det kan højne vores livskvalitet og styrke vores mentale sundhed at regulere nervessystemet og få ro på. Men det kan være ufatteligt svært i et samfund, der larmer og bombaderer os med sanseintryk. Ved at slukke for distraktioner som snak, telefon, kamera og SoMe for en stund, kan vi få mulighed for at mærke og høre os selv og opdage, hvilke skatter, der gemmer sig i stilheden.
Derfor inviteres du til Slow Sunday, som er en dag i stilhed med meditative praksisser.


Dette kan være noget for dig, der har lyst til: 

- at skrue ned for ydre og indre støj.

- mærke og finde tilbage til dig selv og din indre ro.

- at nyde en tiltrængt timeout.

- at komme i bedre og kærligere kontakt med dig selv og din krop.

- at styrke din mentale sundhed og mindske dit stressniveau.

-at trække vejret dybere og roligere.

- at blive dybt afspændt og heale gennem hvile.

- at føle fornyet forbundethed med dig selv i både den indre og ydre natur.

- at få inspiration og brugbar tips og øvelser, du kan tage med dig hjem i hverdagen.



HVOR
Vibevadgaard, Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre

Midt i Lejres smukke natur ligger Vibevadgaard. Det er et helt himmelsk sted, hvor der foruden økologisk gartneri og frugtplantage er retreatfaciliteter og en smuk yogasal, hvor vi har plads til fordybelse i grønne, stille omgivelser.

Du kan parkere her eller tage toget til Lejre Station, hvorfra der er 5-10 minutters gang til Vibevadgaard.


HVORNÅR

16 juni 2024 fra 10-15

HVORDAN


Retreatet starter kl. 10, hvor starter med at sidde i cirkel og møde hinanden, inden vi trækker os tilbage i stilhed på hver vores yogamåtte.

Dagen vil bestå af sessioner med yinyoga, yoganidra, åndedrætstræning, guidet meditation og naturterapi.

Der vil være let forplejning i form af frugt, nødder, chokolade og te og en afsluttende næringsrig ceremoniel cacao. Men opfordringen er, at vi derudover ikke indtager noget for at kunne komme dybere i stilheden. Har du dog brug for eller lyst til et ægte måltid, tager du selvfølgelig bare en madpakke med. Der er indlagt pause omkring vanlig frokosttid.

DIN INVESTERING – 

Hele dagen koster 999 kroner alt inklusiv.


Spørgsmål, bookingforespørgsler og reserveration sendes til kpallisgaard@gmail.com


Og vigtigt, som altid, husk at læse købsbetingelserne inden dit køb. 
Læs dem her

DIN UNDERVISER

Jeg hedder Karen Pallisgaard. Jeg har været i fast forhold med yoga og meditation de sidste femten år, og praksisserne er efterhånden blevet en uundværlig medicin for min mentale sundhed.

Jeg er forfatter til syv forskellige bøger om yoga, meditation og mental sundhed, blandt andet bestsellere som Begynderyogabogen og Langsom livstil – kunsten at få ro på . Min seneste bog er Hverdagsmeditation (Politikens Forlag).

Jeg er en erfaren underviser - uddannet gennem de seneste tretten år inden for meditation, yoga, mindfulness, coaching og psykoterapi.  Jeg har specialiseret mig i yogapsykologi og traumeinformeret yoga, fordi jeg er optaget af, hvordan praksisserne kan hjælpe os med at finde tryghed, folde os ud og forbinde os til os selv, hinanden og livet. Mine yogarødder rækker dybt ned i traditionel hatha yoga og strækker sig over i yin yoga, yoga nidra og restorative, kontemplative praksisser. Jeg går op i regulering af nervesystemet og har fokus på dyb hvile, der kan heale. Jeg underviser med et meditativt og somatisk fokus funderet i en intention om, at lade yogaen bringe os tættere på os selv og hinanden – et åndedrag ad gangen.

Jeg er blandt andet tilbagevendende gæst i TV2-programmet Go’ morgen Danmark, som brevkasseredaktør i magasinet Psykologi og er damen fra Hverdagsyoga. Jeg er også fast klummeskribent for FEMINA, hvor jeg sætter ord på de ting, der kan være svære at tale om, fordi jeg tror på, at når vi deler de tunge ting i livet, bliver de lettere at bære. Og så tror jeg på, at vi healer, når vi hviler.

Du kan læse mere om mig her



Karen Pallisgaard